Mediterràneament compromès

Posted on Posted in blog

Sota el títol “Acte I. Ànima” el primer anunci de la campanya estival de la cervesera Estrella Damm té com a objectiu remoure consciències i promoure la lluita contra la contaminació de mars i oceans.

 

El compromís social de la marca amb el medi ambient és una aposta global de tota la companyia. La utilització d’energia verda en el seu procés d’elaboració de la cervesa, els envasos reciclables i l’ús de matèria primera de boscos gestionats amb responsabilitat, un altre pas important que està duent a terme Estrella Damm és l’eliminació de les anelles de plàstic en la presentació del seu producte en el mercat.

Aquest cas de marca és un clar exemple de compromís i responsabilitat social de marca que va més enllà del creixement de riquesa per a acostar-se al seu entorn social de forma natural i sincera, un compromís de marca real. Es tracta de retornar a la societat el que la societat aporta a la companyia. Estrella Damm ha apostat per la consciència ecològica del seu entorn més immediat el Mediterrani.

És un canvi en la mentalitat de les organitzacions del S. XXI que necessiten posicionar-se socialment per a fer front a les demandes de les noves generacions de consumidors. Un comportament social de marca que assumeix tota la companyia i forma part del seu ADN, la seva cultura corporativa, la seva forma de ser, de pensar i actuar; conformant, així, un vinculo emocional amb la societat. Pensar en Estrella Damm és pensar en positiu, és pensar en la qualitat ambiental del Mediterrani.