La marca en femení

Posted on Posted in blog

La igualtat de gènere és una de les majors reivindicacions de les dones, les que van ser, les que són i les que seran. Els moviments del Me Too i les manifestacions mundials del 8M exigeixen un canvi en la visió masculina del món i de la cultura patriarcal encara instaurada en moltes societats.

La marca és la portaveu de valors, principis i compromisos socials que l’organització té davant les seves audiències. Una responsabilitat social que assumeixen les marques compromeses amb la societat i són responsables dels seus missatges i dels seus actes. Les marques poden i han d’assumir el seu paper social i acabar amb els estereotips de la dona que encara existeixen.

Les dones hem trencat el sostre de vidre dels estereotips, encara queda un llarg recorregut, però hem iniciat el camí cap al canvi de models de gènere i d’això es fan ressò les marques compromeses i les que no ho estan, potser per oportunisme?, però aquest camí ja no té tornada. Les marques socials, empàtiques i amb valors han iniciat el canvi, comencen a redibuixar la societat i la forma de relacionar-se amb la dona, la dona real. Les dones condueixen cotxes de luxe, la regla és vermella i es parla d’ella, cap dona busca a Jacq’s i les nenes ja no són princeses. Benvingut el canvi, encara que sigui tard.