Influencers i marca. Qui gestiona la meva marca?

Posted on Posted in Brand, branding, Comunicació

Els nous gestors de marca, els influencers. Marques rellevants cerquen el nou perfil professional per a generar notorietat, rellevància y connectar la seva marca amb els públics objectius. Persones influents que són el focus d’atenció de milions de seguidors en les xarxes socials i tenen la capacitat de generar corrents d’opinió.

Una nova tendència empresarial i de marca que posa de manifest el dubte del benefici o de l’error que aquesta decisió pot generar per a la marca. Qui gestionarà realment la nostra marca?

És important definir si realment l’influencer encaixa amb la personalitat de marca, si comparteix els mateixos valors, ui són els seus seguidors. Si la relació i implicació de l’influencer amb la nostra marca depèn exclusivament d’un incentiu econòmic, tenim un problema.

La confiança cap a la marca no la genera un import econòmic. El consumidor de marca, aquell que viu una experiència de marca i la sent part d’ell, es converteix en l’influencer més poderós que pugui tenir la nostra marca. La summa de la realitat de la marca i la seva promesa genera una confiança estable al llarg del temps.