¡Comencen una conversa!

Posted on Posted in blog

Els que gestionem la comunicació de manera professional en l’àmbit de les empreses, partim, moltes vegades, de les necessitats comunicatives internes de l’empresa, sense pensar, en molts casos, de les necessitats dels nostres receptors (clients, proveïdors, treballadors, etc. ). És una situació que es presenta reiteradament i que demana, avui dia, un canvi profund en el concepte de la comunicació empresarial. Crear un monòleg no és comunicar, per comunicar és necessari dos o més interlocutors amb capacitat d’escoltar, parlar, entendre; en definitiva, relacionar-se partint d’una posició empàtica que permeti construir una relació.

L’escolta és la base de la comunicació, conèixer les necessitats i demandes dels nostres stakeholders, interns i externs, ens permetrà establir un diàleg transparent i empàtic basat en valors, per propiciar una comunicació activa i efectiva. Deixem-nos de mirar el melic i comencen la conversa!

En una societat hiperconnectada i social, necessitem d’un diàleg sincer i autèntic que generi la confiança i la rellevància necessària que incideixi directament en la reputació de l’empresa.