COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Comunicació empresarial i institucional

Treballem en tots els àmbits de la consultoria de comunicació online i offline amb un únic objectiu, aconseguir els resultats desitjats per les empreses i institucions. Centrem la nostra activitat en l’anàlisi de les necessitats de l’organització amb l’estudi, el disseny i la implementació d’una estratègia comunicativa adaptada a cadascuna de les situacions.

El principal repte per a la competitivitat de les organitzacions és la construcció de lideratges que permetin generar una relació de confiança i un diàleg transparent i coherent amb els seus públics objectius.

MÉS...

Brand Strategy

Brand Positioning

L’estratègia de marca és un pla empresarial i institucional a llarg termini i té com a objectiu implementar una marca amb èxit. Una estratègia de marca ben definida i executada afecta a tots els aspectes de la corporació i està connectada directament amb les necessitats dels seus targets.
Un posicionament de marca alineat amb la missió, visió i valors de l’organització assegura que l’activitat de la marca i de l’empresa tingui un objectiu en comú. La comunicació de marca és guiada i dirigida mitjançant l’estratègia dels seus elements tangibles i intangibles, com a resultat, una marca preferent en el mercat i amb capacitat de construir un diàleg creïble i convincent.

MÉS...

IDENTITAT CORPORATIVA

granes
excellence1
cei
sangiovesa
img_3500
ingenio_55
metalic_claroa1
lauraa

Publicitat

Publicitat i disseny

Som comunicatius, creatius i tafaners, elaborem continguts i idees publicitàries amb capacitat de crear sinergies amb els públics objectius. Una nova manera de dir les coses per a multiplicar l’impacte i influir en la percepció i l’acció del consumidor. Pensem en la imatge i el discurs de marca amb una única missió: crear imatges i missatges que ajudin a generar desig i demanda de manera rendible, sostinguda i sostenible en el temps.

 

MÉS...

BLOG

“Pienso, luego Yoigo”

Amb l’aparició de Yoigo les companyies de telefonia mòbil van veure que un altre món era possible. Es va iniciar una nova forma de fer i dir les coses. Un nou missatge per a una nova marca  […]

Comunicació corporativa en línea

Amb més de 1.000 milions d'usuaris, Whatsapp s'ha convertit en l'eina més utilitzada de missatgeria instantània. Aquesta aplicació s'imposa, no només en el pla personal  […]

La nova generació de valor

La principal capacitat dels intangibles és la diferenciació. En els mercats consolidats basats en una oferta comercial focalitzada en factors funcionals és necessari  […]

Una mica més

Som una agència i consultoria en comunicació que treballa amb una visió estratègica i creativa en la generació de marca i reputació de les organitzacions.

c-sales
Cecilia Sales info@ceciliasales.com
Més...

Parlem?

+ 34 659 58 37 06

Contacta

Nom

Email

Assumpte

Missatge