COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Comunicació empresarial i institucional

Treballem en tots els àmbits de la consultoria de comunicació online i offline amb un únic objectiu, aconseguir els resultats desitjats per les empreses i institucions. Centrem la nostra activitat en l’anàlisi de les necessitats de l’organització amb l’estudi, el disseny i la implementació d’una estratègia comunicativa adaptada a cadascuna de les situacions.

El principal repte per a la competitivitat de les organitzacions és la construcció de lideratges que permetin generar una relació de confiança i un diàleg transparent i coherent amb els seus públics objectius.

MÉS...

Brand Strategy

Brand Positioning

L’estratègia de marca és un pla empresarial i institucional a llarg termini i té com a objectiu implementar una marca amb èxit. Una estratègia de marca ben definida i executada afecta a tots els aspectes de la corporació i està connectada directament amb les necessitats dels seus targets.
Un posicionament de marca alineat amb la missió, visió i valors de l’organització assegura que l’activitat de la marca i de l’empresa tingui un objectiu en comú. La comunicació de marca és guiada i dirigida mitjançant l’estratègia dels seus elements tangibles i intangibles, com a resultat, una marca preferent en el mercat i amb capacitat de construir un diàleg creïble i convincent.

MÉS...

IDENTITAT CORPORATIVA

portfoli
granes
excellence1
cei
sangiovesa
img_3500
ingenio_55
metalic_claroa1
lauraa

Publicitat

Publicitat i disseny

Som comunicatius, creatius i tafaners, elaborem continguts i idees publicitàries amb capacitat de crear sinergies amb els públics objectius. Una nova manera de dir les coses per a multiplicar l’impacte i influir en la percepció i l’acció del consumidor. Pensem en la imatge i el discurs de marca amb una única missió: crear imatges i missatges que ajudin a generar desig i demanda de manera rendible, sostinguda i sostenible en el temps.

 

MÉS...

BLOG

Marca territorial

L’ésser humà és un ésser social per naturalesa, i per tant, un ésser comunicatiu; seva supervivència individual depèn, en gran mesura, de les seves relacions socials. Un nivell relacional   […]

¡Comencen una conversa!

Els que gestionem la comunicació de manera professional en l’àmbit de les empreses, partim, moltes vegades, de les necessitats comunicatives internes de l’empresa, sense pensar, en molts casos  […]

Explica'm una història

Explicar històries és la forma més antiga de comunicar-nos. L’ús de paraules i imatges per emocionar, ensenyar i explicar. Les marques necessiten explicar, avui, històries amb capacitat  […]

Una mica més

Som una agència i consultoria en comunicació que treballa amb una visió estratègica i creativa en la generació de marca i reputació de les organitzacions.

c-sales
Cecilia Sales info@ceciliasales.com
Més...

Parlem?

+ 34 659 58 37 06

Contacta

Nom

Email

Assumpte

Missatge

Política de protecció de dades

Accepto la política de protecció de dades