COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Comunicació empresarial i institucional

Treballem en tots els àmbits de la consultoria de comunicació online i offline amb un únic objectiu, aconseguir els resultats desitjats per les empreses i institucions. Centrem la nostra activitat en l’anàlisi de les necessitats de l’organització amb l’estudi, el disseny i la implementació d’una estratègia comunicativa adaptada a cadascuna de les situacions.

El principal repte per a la competitivitat de les organitzacions és la construcció de lideratges que permetin generar una relació de confiança i un diàleg transparent i coherent amb els seus públics objectius.

MÉS...

Brand Strategy

Brand Positioning

L’estratègia de marca és un pla empresarial i institucional a llarg termini i té com a objectiu implementar una marca amb èxit. Una estratègia de marca ben definida i executada afecta a tots els aspectes de la corporació i està connectada directament amb les necessitats dels seus targets.
Un posicionament de marca alineat amb la missió, visió i valors de l’organització assegura que l’activitat de la marca i de l’empresa tingui un objectiu en comú. La comunicació de marca és guiada i dirigida mitjançant l’estratègia dels seus elements tangibles i intangibles, com a resultat, una marca preferent en el mercat i amb capacitat de construir un diàleg creïble i convincent.

MÉS...

IDENTITAT CORPORATIVA

portfoli
granes
excellence1
cei
sangiovesa
img_3500
ingenio_55
metalic_claroa1
lauraa

Publicitat

Publicitat i disseny

Som comunicatius, creatius i tafaners, elaborem continguts i idees publicitàries amb capacitat de crear sinergies amb els públics objectius. Una nova manera de dir les coses per a multiplicar l’impacte i influir en la percepció i l’acció del consumidor. Pensem en la imatge i el discurs de marca amb una única missió: crear imatges i missatges que ajudin a generar desig i demanda de manera rendible, sostinguda i sostenible en el temps.

 

MÉS...

BLOG

Explica'm una història

Explicar històries és la forma més antiga de comunicar-nos. L’ús de paraules i imatges per emocionar, ensenyar i explicar. Les marques necessiten explicar, avui, històries amb capacitat  […]

La marca en femení

La igualtat de gènere és una de les majors reivindicacions de les dones, les que van ser, les que són i les que seran. Els moviments del Me Too i les manifestacions  mundials del 8M   […]

El patrimoni intangible: la reputació

Una companyia que actua sense ètica pot guanyar diners a curt termini, però perdrà la confiança de les seves audiències i, en conseqüència, desapareixerà. Moltes empreses han treballat i treballen la seva projecció   […]

Una mica més

Som una agència i consultoria en comunicació que treballa amb una visió estratègica i creativa en la generació de marca i reputació de les organitzacions.

c-sales
Cecilia Sales info@ceciliasales.com
Més...

Parlem?

+ 34 659 58 37 06

Contacta

Nom

Email

Assumpte

Missatge

Política de protecció de dades

Accepto la política de protecció de dades